یک شرکت سازنده اتومبیل های مسابقه ای در نیوزلند به نامRodin Cars  از تکنولوژی پرینت سه بعدی برای تولید قطعات اتومبیل جدیدRodin FZERO  خود استفاده کرده است. این شرکت به لطف استفاده از یک پرینتر سه بعدی فلزی توانست جعبه دنده‏ سکوئنشال سفارشی خود را با دیفرانسیل هیدرولیکی طراحی کند. این قطعه تیتانیومی، جمع و جورتر، سبک تر، مقاوم تر و با دوام تر است.

ساخت جعبه دنده‏ خودروRodin FZERO  با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی

صنعت خودروسازی سالهاست که از تکنولوژی پرینت سه بعدی استفاده می کند. در ابتدا این فناوری برای نمونه سازی مورد استفاده قرار می گرفت، اما امروزه فناوری ساخت افزایشی به عنوان یک روش برای تولید قطعات نهایی و لوازم یدکی شناخته می شود که انعطاف پذیری بیشتری را برای تولیدکنندگان در سراسر جهان ارائه می دهد. تکنولوژی پرینتر سه بعدی به طور خاص امکان تولید قطعات شخصی سازی شده، براسا تقاضا و به صورت محلی را در عین کاهش زمان و هزینه های تولید فراهم می کند. این موضوع همان ویژگی است که شرکت Rodin Cars را وادار به سرمایه گذاری بر روی یک دستگاه پرینتر سه بعدی کرد. David Dicker، بنیانگذار شرکت Rodin Cars گفت: “پرینت سه بعدی به ما امکان می دهد قطعاتی که با استفاده از روش های سنتی تولید قابل دستیابی نیستند را طراحی و ایجاد کنیم. ما برای ساخت گیربکس Rodin FZERO معیارهای خاصی از نظر وزن و دوام داشتیم که می خواستیم به آنها دستیابیم. به دلیل اندازه و کیفیت مورد نیاز برای چنین قطعه بزرگی، فقط امکان چاپ آن روی دستگاهDMP Factory 500  وجود داشت. ما نتوانستیم تأمین کننده دیگری بیابیم که بتواند راه حل مشابهی برای نیازهای ما ارائه دهد. “

ساخت جعبه دنده‏ خودروRodin FZERO با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی
ساخت جعبه دنده‏ خودروRodin FZERO با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی

جعبه دنده پرینت سه بعدی شده شرکت Rodin Cars

شرکتRodin Cars  پس از توسعه اولین اتومبیل مسابقه ای خود در سال ۲۰۱۹، قصد داشت در طراحی اتومبیل جدید خود پیشرفت بیشتری داشته باشد. این شرکت پس از ۱۸ ماه کار بر روی طراحی خودرو جدیدش با همکاری یک شرکت مهندسی انگلیسی به نام Ricardo، یک جعبه دنده تیتانیومی با نسبت دنده های جدید طراحی کرد. این جعبه دنده که شامل ساختار یاتاقان با دیواره نازک می باشد، با استفاده از روش های سنتی قابل تولید نیست، حداقل با این سرعت نمی تواند ساخته شود. این قطعه در منیزیم ریخته گری می شد و نمی توانست در برابر فشار های عملکردی در مسابقات اتومبیلرانی مقاومت کند. بنابراین سازنده برای تحقق بخشیدن به این طرح به تکنولوژی پرینتر سه بعدی روی آورد.

شرکتRodin Cars  روی یک پرینتر سه بعدی صنعتی با حجم ساخت ۵۰۰ در ۵۰۰ در ۵۰۰ میلیمتر مکعب سرمایه گذاری کرد. طبق گفته ها، این جعبه دنده پرینت سه بعدی شده از تیتانیوم، ۶۸ کیلو وزن داشته و دارای دیواره هایی به ضخامت ۲ میلی متر است. توجه داشته باشید که این قطعه فقط در یک بار مرحله چاپ شده است که فرایند تولید را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. Kevin Baughey، در اینباره گفت: “Rodin Cars به عنوان یک سازنده اتومبیل های پیشرفته با عملکرد بالا، وسایل نقلیه بی نظیری را به مشتریان خود تحویل می دهد. این یک نمونه درخشان است که نشان می دهد فناوری ساخت افزایشی نه تنها قطعاتی را تولید می کند که نمی توان از طریق روش های معمول ایجاد کرد، بلکه اتومبیل هایی سبک تر، با دوام تر و زیبا تر ارائه می دهد. “

منبع: https://www.3dnatives.com

در صورت تمایل میتوانید فایل PDF این مقاله را در قسمت زیر دانلود و با ذکر منبع مورد استفاده قرار دهید.

pdf پرینت سه بعدی جعبه دنده‏ سکوئنشال

4.8/5 - (39 امتیاز)