سوالات متداول در مورد پرینت سه بعدی و آیدیزاین

سوالات عمومی

پرینت سه بعدی (یا چیزی که در ادبیات علمی بیشتر به عنوان ساخت افزایشی شناخته می شود) یک روش ساخت دیجیتالی قطعات است که برخلاف روش های سنتی که با جایجایی مواد یا براده برداری و تراشیدن مواد به هندسه قطعه شکل داده می شد، با افزودن مواد به همدیگر به صورت ساخت لایه لایه به تولید قطعه کار می پردازد، که مزیت های آن قابلیت ساخت اشکال پیچیده ، ساخت سریع قطعات در تیراژ کم و عدم نیاز به قالب و ابزار است.

بسته به عملکردی که از قطعه انتظار دارید داره، خیلی از قطعات رو میشه در تیراژ کم با پرینتر سه بعدی تولید کرد و پاسخگوی نیاز نولید هم هست. البته به عنوان یک اصل کلی قطعات پرینت سه بعدی شده استحکام کمتری از قطعات ترزیق پلاستیک شده دارند ولی عدم نیاز به قالب سازی که زمان و هزینه رو به شدت کاهش میده باعث میشه خیلی از قطعات که تیراژ کمی دارند با پرینتر سه بعدی تولید بشوند.

در پرینت سه بعدی، قطعات به صورت لایه به لایه ساخته می شوند. روند کار به این شکل است که ابتدا فایل مدل سه بعدی قطعه در یک نرم افزار اسلایس (برش) مانند Cura، Slic3r و … به لایه هایی با ضخامت مساوی و مشخص تقسیم می شوند، خروجی این نرم افزار فایلی با فرمت STL می باشد. سپس پرینتر سه بعدی  هر لایه را بر روی لایه قبلی  می سازد و این فرایند تا پایان عملیات پرینت سه بعدی و تولید قطعه ادامه می یابد. ضخامت لایه، ارتفاع لایه هایی است که بر روی هم قرار می گیرند. استانداردی برای تعیین ضخامت لایه وجود ندارد ولی معمولاً براساس روش پرینت سه بعدی مورد استفاده و محدودیت های ساخت در آن تکنیک، ضخامت لایه می تواند از 10 میکرون تا 1 میلیمتر و شاید هم بیشتر در نظر گرفته شود.

بله ضخامت لایه ارتفاع لایه های ساختی می باشد که در نرم افزار مشخص می شود ولی دقت ابعادی به روش پرینت سه بعدی، محدودیت های آن، مواد مصرفی و شرایط محیطی بستگی دارد.

ابعاد یک متر مکعب در پرینت سه بعدی یک سایز بسیار بزرگ محسوب می شود که بعضی از دستگاه های پرینتر سه بعدی که بیشتر جزو پرینتر های سه بعدی FDM هستند این امکان را ارائه می دهند. پرینت سه بعدی یک تکنولوژی نسبتاً نو می باشد که همواره رو به رشد است و این باعث می شود سرعت پیشرفت قابلیت های آن بالا باشد. شاید امروزه بتوان در روش های مختلف پرینت سه بعدی دستگاه هایی با ابعاد ساخت 4 تا 6 متر مکعب هم یافت. حتی دستگاه هایی هستند که در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند و حجم ساختی بسیار بزرگ را ارائه می دهند. اما بصورت کلی یک پرینتر سه بعدی  با ابعاد تقریبی 50 سانتی متر مکعب پاسخ گوی اکثر نیازهای نمونه سازی درصنایع مختلف می باشد.
پرینت سه بعدی یک روش ساخت جدید با سرعت و دقت بالا می باشد که مانند دیگر ابزارهای ساخت موجود در بازار در طیف گسترده ای کاربرد دارد. امروزه صنایع مختلفی مانند ریخته گری، خودروسازی، پزشکی، دندانپزشکی، صنایع پلاستیک، رباتیک، نفت و گاز، الکترونیک، صنایع غذایی، صنایع لوازم خانگی، صنایع هوایی و هوافضا، مجسمه سازی، جواهرسازی و غیره به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم به پرینت سه بعدی وابسته هستند.
در صنعت ساخت یک نمونه از طرحی که صنعتگر در ذهن خود دارد معمولاَ بسیار پر هزینه و زمان بر است، مخصوصاً در مواردی که قطعه پیچیدگی های ساخت بالایی داشته باشد و نیاز به ساخت چندین نمونه برای رسیدن به قطعه نهایی و شروع ساخت در تیراژ  انبوه باشد. پرینت سه بعدی نسبت به روش های سنتی، سرعت تولید این نمونه ها را بسیار افزایش داده، و در اکثر موارد قیمت را به میزان زیادی کاهش می دهد.
مراحل تولید یک قطعه به روش پرینت سه بعدی به این شکل است: 1.طراحی فایل سه بعدی قطعه. 2.انتخاب روش ساخت. 3. تولید با پرینت سه بعدی. 4.عملیات پس پردازش و پرداخت کاری قطعه در صورت نیاز یا درخواست مشتری. بدون فایل سه بعدی نمی توان کار را شروع کرد. شما با در دست داشتن نمونه قطعه و یا طراحی دو بعدی و اتود اولیه قطعه می توانید از خدمات طراحی سه بعدی و مهندسی معکوس شرکت آیدیزاین استفاده نمایید و در نهایت با  استفاده از یک فایل مدل سه بعدی، دیگر مراحل ساخت را شروع کنید.
پرینت سه بعدی روش های بسیار متفاوتی دارد که وجه مشترک همه آن ها ساخت قطعات به صورت لایه لایه است. این روش ها بر اساس ماده مصرفی به سه دسته اصلی فیلامنتی، رزینی و پودری تقسیم می شوند.

از جمله تکنیک های فیلامنتی، می توان روش پرینت سه بعدی FDM را نام برد.
تکنیک های پرینت سه بعدی DLP ،SLA  و Polyjet جزو روش های رزینی محسوب می شوند. هم چنین برای استفاده از مواد پودری می توان از روش های SLS،  SLMیا 3DP استفاده کرد. تکنیک پرینت سه بعدی FDM نسبت به سایر روش ها در ایران محبوبیت بیشتری دارد و معمولاَ از ماده پرینت سه بعدی PLA در این روش بیشتر استفاده می شود.

گروه پرینت سه بعدی آیدیزاین برای حل  این مسأله، پولیش و رنگ قطعه را ارائه می دهد که بسیار می تواند سطح قطعه را به سطح قطعه تولید شده به روش تزریقی و محصول نهایی نزدیک کند. البته در این کار محدودیت هایی وجود دارد که باعث می شود هر قطعه ای را نتوان رنگ و پولیش کرد. قبل از اقدام جهت دریافت این خدمت، حتماً با کارشناسان آیدیزاین مشورت کنید.
بله، با وجود این امر که تکنولوژی پرینت سه بعدی بیشتر برای تولید در تیراژ پایین و یا قطعه تک مناسب می باشد، اما تولید انبوه با استفاده از این فناوری امکان پذیر است. معمولاً برای ساخت قطعات در مقیاس بالا، بیشتر از یک تعداد مشخص، استفاده از روش های سنتی  مقرون به صرفه تر و شاید حتی سریع تر باشند. این تعداد مشخص را ابعاد قط عه،میزان پیچیدگی و ماده مصرفی مشخص می کنند.
مدت زمان تولید یک قطعه کاملاً به روش ساخت، ابعاد قطعه و ویژگی های قطعه بستگی دارد. این زمان می تواند از یک دقیقه تا چند هفته متغیر باشد. هر چه ابعاد قطعه بزرگتر، ماده مصرفی بیشتر و یا ضخامت لایه ها کمتر باشد، زمان تولید بیشتر می شود. همچنین زمان تولید یک قطعه با استفاده از روش های مختلف پرینت سه بعدی متفاوت است.

تکنولوژی پرینت سه بعدی

تکنیک ساخت در فناوری های مختلف پرینت سه بعدی با یکدیگر متفاوت است، برخی پودری- لیزری، برخی رزینی، برخی حرارتی و برخی با فناوری اینکجت کار می کنند. همچنین این فناوری ها از حیث مواد اولیه مصرفی نیز تفاوت دارند. دقت ابعادی، صافی سطح، استحکام و در نهایت متریال قطعه تولید شده با استفاده از تکنیک های مختلف پرینت سه بعدی متفاوت است.
درصد اینفیل یا تراکم یکی از پارامتر های ساخت در روش پرینت سه بعدی FDM است. در هنگام ساخت هر لایه در روش FDM، پرینتر ابتدا قسمت های بیرونی و خطوط دور قطعه را چاپ می کند و سپس با یک الگوریتم خاص تعریف شده سطح داخلی آن لایه را پر می کند. در واقع سطح داخلی هر لایه طی عملیات پرینت سه بعدی می تواند از 0 تا 100 درصد پر شود. به این پارامتر ساخت قابل تنظیم درصد اینفیل می گویند. الگوریتم استاندارد معمولاً به صورت لانه زنبوری است.

درصد اینفیل پیش فرض در آیدیزاین 20% می باشد که مطابق درخواست مشتری می تواند بین 0 تا 100 تغییر کند.

هر یک از روش های پرینت سه بعدی مزایا و معایب خود را دارند. شما باید براساس پارامتری که بیشتر برایتان اهمیت دارد فناوری مناسب را تعیین کنید. فناوری FDM یک روش مقرون به صرفه است که اگر قیمت برایتان مهم است می توانید آن را انتخاب کنید.  اگر به قطعه ای با استحکام بالا و مقاومت حرارتی نیاز دارید، فناوری SLS و یا استفاده از روش FDM با مادهABS  می توانند گزینه های مناسبی باشند. اگر جزئیات ریز و یا صافی سطح برای شما مهم است، ما استفاده از روش SLA یا polyjet  را به شما پیشنهاد می کنیم. و در نهایت اگر می خواهید قطعه ظاهری زیبا داشته باشد می توانید از خدمات پولیش به همراه هر روشی استفاده کنید.
متأسفانه در ایران آمار و اطلاعات خیلی دقیق و متمرکزی در این زمینه در دسترس نیست و نمی توان با قطعیت گفت، اما به نظر می رسد فناوری های SLS، FDM، DLP و SLM در ایران بیشتر کاربرد دارند.

مواد پرینت سه بعدی

ماده پرینت سه بعدی مصرفی براساس کاربرد و ویژگی های قطعه شما مشخص می شود که با تکنولوژی مخصوص خود نیز گره خورده است. فیلامنت PLA  ماده ای ارزان قیمت و با قابلیت پرینت مناسب می باشد که حداکثر تحمل دمایی آن 50 درجه سانتی گراد است. اگر قیمت مناسب برای شما اهمیت دارد و می خواهید یک نمونه اولیه از قطعه خود بسازید، PLA برای شما گزینه ای مناسب است. این ماده قابلیت رنگ و پولیش دارد.

فیلامنت ABS ماده ای با استحکام متوسط و حداکثر تحمل دمایی 80 درجه سانتی گراد می باشد که برای تولید قطعات بزرگ به علت امکان تاب برداشتن مناسب نیست. اما اگر به دنبال ساخت بدنه دستگاه یا بوردی با تحمل دمایی پایین و مقاومت ضربه نسبی خوبی هستید، ماده ABS می تواند انتخاب مناسبی باشد.
PA12 ماده دیگری با استحکام بالا و حداکثر تحمل دمایی 120 درجه سانتی گراد می باشدکه زمان تولید با آن طولانی است. این ماده برای تولید قطعات پیچیده با کاربرد های خاص مناسب مورد استفاده قرار می گیرد.
از دیگر مواد پرینت سه بعدی رزین استاندارد می باشد که با وجود گران قیمت بودن خروجی بسیار ظریف و با سطح خوبی را ارائه می دهد.

استحکام بالا یه چیز نسبی است و باید آیدیزاین کاربرد قطعه شما رو بدونه چی هست تا بتونیم بر اساس کاربرد و شرایط بارگزاری مکانیکی و دمایی و شرایط محیطی قطعه شما متریال مورد مناسب کار شما رو پیشنهاد بدهیم.

معمولا طیف قابل قبولی از متریال برای پرینت سه بعدی وجود داره که بعضا برای قطعات کاربردی پاسخگو هستند.

ابتدا به شما متریال ABS که تحمل دمایی بین ۸۰ تا ۱۰۰ درجه سانتی گراد را پیشنهاد می‌دهیم بعد از آن متریال پلی‌آمید با تحمل دمایی ۱۲۰ تا ۱۴۰ز درجه سانتی گراد را به شما پیشنهاد می‌دهیم
بله، ماده پرینت سه بعدی ABS دارای خاصیت ضد الکتریسیته ساکن می باشد که برای ساخت بدنه بورد های الکترونیکی به کار می رود.
شما می توانید از یکی از مواد موجود در فهرست خدمات ما که خواص مکانیکی و شیمیای نزدیکی به ماده مورد نظرتان دارد استفاده کنید. با این حال اگر بر استفاده از یک ماده خاص اصرار دارید، مشاوران ما در آیدیزاین شما را راهنمایی خواهند کرد.
در حال حاضر مواد استاندارد Food Grade ارائه نمی دهیم.
مواد با استاندارد های زیست سازگار برای پرینت سه بعدی موجود هستند ولی در حال حاضر این مواد را در اختیار نداریم.
ماده پرینت سه بعدی پلی آمید برای استفاده در محیط های شیمیایی گزینه ای مناسب است.
در فناوری پرینت سه بعدی، قطعات به صورت لایه لایه تولید می شوند. در قطعات تولید شده به این روش، عموماَ استحکام در محل اتصال 2 لایه به یکدیگر از استحکام در سطح یک لایه کمتر است. این در حالی است که در روش تزریق پلاستیک، استحکام در تمامی جهات قطعه یکسان است.

با توجه به این موضوع که در روش تزریق مواد تحت فشار به یکدیگر جوش می خورند، خواص مکانیکی در قطعات تولید شده به این روش در مقایسه با قطعات پرینت سه بعدی شده بهتر است. البته این یک اصل کلی نیست و ممکن است در قطعات خاص متفاوت باشد.

مواد پرینت سه بعدی پلی آمید و ASA برای استفاده طولانی مدت در محیط های بیرونی و در مقابل نور خورشید مناسب هستند.
شما می توانید قسمت های پلاستیکی قطعه را با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی و قسمت های فلزی آن را با استفاده از روش های سنتی بسازید و در نهایت به وسیله پیچ، فیت کردن فشاری یا حرارتی آن ها را به هم متصل کنید.

خدمات آیدیزاین

خیر، اما شرکت آیدیزاین خدمات پیش از پرینت سه بعدی مانند اسکن سه بعدی، مهندسی معکوس، طراحی سه بعدی و خدمات پس پردازش مانند پولیش، رنگ و آب بندی قطعات پرینت سه بعدی شده را ارائه می دهد.
بله. طراحی صنعتی و مهندسی معکوس از جمله خدمات شرکت آیدیزاین می باشد.
ماده PLA در طیف گسترده ای از رنگ بندی در بازار موجود است که می توانیم آن ها را به مشتری ارائه دهیم اما امکان پرینت تمام رنگی قطعات را نداریم.
بله. ابتدا باید فایل سه بعدی با توجه به عکس تولید، و سپس عملیات پرینت سه بعدی انجام شود. ما فقط این امکان را در مورد قطعات صنعتی داریم و عکس نیز باید شامل اطلاعات کافی از قطعه باشد.
مدلسازی برای ریخته گری ماسه ای و ریخته گری دقیق (Investment Casting) جزو خدمات شرکت آیدیزاین می باشند.
اگر به خدمات اسکن سه بعدی همراه خدمات مهندسی معکوس یا طراحی سه بعدی نیاز دارید شرکت ما این خدمات را به شما ارائه می دهد.
بله. آیدیزاین قالب گیری سیلیکونی هم ارائه می دهد.

سفارش پرینت سه بعدی

اگر فایل سه بعدی قطعه رو موجود دارید برای شرکت بفرستین (از طریق سامانه سفارش آنلاین، ایمیل یا پیامرسان) تا قیمت، زمان شروع و نحوه ثبت سفارش به شما توضیح داده شود در صورت موجود نبودن فایل سه بعدی باید نمونه فیزیکی قطعه ، عکس و حتی طراحی ذهنی رو به آیدیزاین بگی تا ما قیمت طراحی و سپس هزینه پرینت سه بعدی به شما اعلام و شروع به ساخت قطعه مد نظر شما بکنیم.
پس از تایید زمان و قیمت سفارش شما و پرداخت ۵۰ درصد قیمت به معنای ثبت سفارش شما است کار ساخته قطعه شما آغاز می‌شود.
شما می توانید از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر از طریق زیر با شرکت در تماس باشید:
  1. تماس تلفنی با شماره 02176250343
  2. پیام به واتساپ شماره 09102166200
  3. پیام به تلگرام شماره 09102166200
  4. ایمیل به آدرس [email protected]

مراجعه حضوری ( فقط با هماهنگی قبلی )

مدت زمان تحویل بستگی به حجم سفارش متغیر است ولی متوسط زمان تحویل برای کارهای کوچک 1 الی3 روز کاری و برای کارهای بزرگ 12 الی 14 روز کاری می باشد.
بله سفارشات هم بصورت تکی و هم تیراژ پذیرفته می شود.
ریختن پول به حساب آیدیزاین به معنی شروع کار طراحی و تولید می باشد، بنابراین امکان لغو وجود ندارد. تنها در صورتی که شرکت آیدیزاین تشخیص بدهد که می تواند سفارش را لغو کند این کار امکان پذیر است.
بله درصورت درخواست مشتری فاکتور نیز ارسال می گردد.
بله، فاکتور رسمی شرکتی برای مشتری صادر خواهد شد.
شما می توانید درصورت وجود اشکال در طراحی و یا ساخت قطعه، از طریق راه های ارتباطی اعلام شده در سایت با شرکت در تماس باشید.
  1. با توجه به دستگاه های موجود امکان تولید و یا طراحی قطعه نباشد.
  2. قطعه دارای مشکلات اخلاقی و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد.
  3. امکان تولید قطعه ارسالی در بازه درخواستی وجود نداشته باشد.
  4. فایل قطعه دارای اشکالاتی باشد.
بله. به دلیل محدودیت های این فناوری، توصیه می شود برخی از قطعات به صورت چند جزئی ساخته شوند زیرا اگر که به صورت یکپارچه ساخته شوند کیفیت افت خواهد کرد.
بله. مالکیت معنوی قطعات ارسالی متعلق به مشتری است.

قیمت گذاری

یک فرمول ترکیبی بر اساس ساعت کار قطعه شما ، نوع متریال مصرفی و اندازه مصرفی متریال قطعه شما است
به صورت کلی نمی توان گفت که حتماً امکان کاهش هزینه کار وجود داشته باشد. برخی از روش هایی که می توان برای کاهش هزینه ها به کار برد عبارتند از:
  1. کاهش متریال مصرفی در بعضی از روش ها مانند SLS و SLA از قیمت می کاهند.
  2. چند جزئی کردن قطعات در روش FDM می تواند قیمت را پایین بیاورد.
معمولاَ قیمت مواد مصرفی و دستگاه ها در روش FDM کمتر است، اما این یک قاعده کلی نیست.
قیمت پرینت بسته به تعداد سفارش و پیچیدگی قطعه متغیر است. هر چه تعداد قطعات کمتر و پیچیدگی بیشتر باشد، پرینت سه بعدی انتخابی بهتر و مقرون به صرفه تر است.
بله ثبت سفارش به صورت تیراژ ارزان تر است. اما این اختلاف قیمت خیلی زیاد نیست زیرا برای ساخت تک تک قطعات همان مقدار هزینه و زمان مورد نیاز است.

آماده سازی فایل

هر روش پرینت سه بعدی راهنمای طراحی مخصوص به خود را دارد. دقت ابعادی، حداقل ضخامت دیواره قابل ساخت، حداقل جزئیات قابل ساخت، نسبت طول به قطر حفره ها و دیگر پارامتر های طراحی در هر یک از روش ها متفاوت است. بنابراین قطعه باید با توجه به راهنمای طراحی در هر روش پرینت سه بعدی طراحی شود و یا از روش مناسب برای پرینت هر قطعه استفاده گردد.
هر قطعه ای را نمی توان با استفاده از پرینت سه بعدی ساخت. پرینت سه بعدی مانند هر روش ساخت دیگری محدودیت های خود را دارد که بسته به روش پرینت سه بعدی این محدودیت ها متفاوتند. قبل از ساخت قطعه باید در مورد محدودیت های ساخت در هر روش پرینت سه بعدی مطالعه کنید.
فرمت نهایی قابل استفاده در پرینتر های سه بعدی STL می باشد. به جز این فرمت از فرمت های دیگری مانند STP، STEP، OBJ، SLDPRT، CATPART و بسیاری از دیگر فرمت های سه بعدی نیز می توان استفاده کرد.
فرمت STL فرمتی نیست که به سادگی بتوان آن را تغییر داد و ایجاد تغییرات در آن بسیار محدود است. شرکت ما در مورد فایل های ارسالی تا جایی که بتواند و در اصل قطعه اشکال اساسی ایجاد نشود آن را اصلاح می کند، اما این کار همیشه امکان پذیر نیست و در بسیاری از مواقع نیاز است تا فایلی از قطعه با فرمت قابل تغییر مانند STP در اختیار ما قرار گیرد تا بهتر بتوان روی اصلاح فایل کار کرد.

در صورتی که تغییرات بسیار اساسی باشد و یا فایل با نرم افزارهای خاصی مانند راینو و یا زیبراش طراحی شده باشد، از طراح قطعه می خواهیم تا فایل را اصلاح کند. بعضی اوقات پیش می آید مشتری دسترسی به طراح نداشته باشد، در این صورت آخرین راه حل ما که معمولاً بسیار پر هزینه می باشد، این است که مدل سه بعدی را با توجه به فایلی که در اختیار ما قرار داده اید مجدد در نرم افزارهای مهندسی طراحی کنیم تا اشکالات آن برطرف شود.

خیر. ضخامت در تمامی قسمت های فایل های دانلود شده باید مناسب باشد و فایل ها دارای خرابی نباشند. علاوه بر این، طرح سه بعدی دانلود شده باید از قوانین طراحی قطعه در روش ساخت انتخابی نیز پیروی کند، به طور مثال در ساخت به روش FDM ضخامت دیواره ها در هیچ قسمتی از قطعه نباید کمتر از یک میلیمتر باشد در غیر این صورت ساخته قطعه ریسک خرابی دارد و ریسک آن به عهده مشتری است.

پس پردازش قطعات

نه روش پرینت سه بعدی بر اساس لایه لایه است و اگر میخواهید این حالت لایه لایه تقریبا ازبین برود باید از خدمات پولیش آیدیزاین استفاده کنید
بله. در صورتی که فضای کافی برای درج نام بر روی قطعه وجود داشته باشد این کار امکان پذیر است. معمولاً ضخامت نوشته ها نمی تواند کمتر از 2 یا 3 میلیمتر باشد. این کار بعد از پرینت سه بعدی با رنگ آمیزی انجام می شود.
پرداخت کاری  به دو روش دستی و ماشینی انجام می شود. پرداخت دستی به وسیله سمباده و تجهیزات دستی توسط نیروی متخصص انجام می شود. این در حالی است که پرداخت ماشینی توسط دستگاه پولیش به صورت خودکار انجام می گردد.

هر کدام از روش های پرداخت معایت و مزایای خود را دارند. پرداخت ماشینی برای قطعات با تیراژ بالا، ضخامت دیواره بالا و مستحکم مناسب است و قطعات ظریف در این روش ممکن است آسیب ببینند. پرداخت دستی برای ساخت قطعات با تیراژ پایین، قطعات دارای جزئیات کوچک و ظریف، و یا قطعاتی که قسمت هایی از آن نیاز به پرداخت نداشته باشند مناسب است.

خیر، این خدمات توسط آیدیزاین انجام نمی شود ولی برخی از تکنیک ها و مواد پرینت سه بعدی قابلیت قلاویزکاری را دارند، در صورتی که می خواهید بعد از پرینت بر روی قطعه قلاویزکاری انجام دهید از مشاوران آیدیزاین کمک بگیرید.
بله. در هنگام سفارش، این درخواست خود را نیز با توضیحات ثبت کنید.
بله. ابزار های پرداخت کاری و سمباده در بازار موجود می باشند. شما می توانید با تهیه آن ها از بازار عملیات پرداخت را انجام دهید. قبل از اقدام به پرداخت کاری قطعه، از آیدیزاین بخواهید قطعه را جهت اجرای پرداخت کاری برای شما آماده کند.
رنگ های که در آیدیزاین برای رنگ کردن قطعات استفاده می شوند از نوع اکرلیک و یا رنگ خودرو می باشند. برای انتخاب رنگ قطعه، مشتری باید شماره RAL رنگ خود را به همراه نمونه رنگ به ما بدهد تا بتوانیم آن را انجام دهیم.
خیر، در حال حاضر این خدمات توسط آیدیزاین ارائه نمی شود.

کنترل کیفیت

استاندارهای ابعادی در روش های مختلف پرینت سه بعدی متفاوتند:
  1. روش FDM: دقت ابعادی 0.4 میلیمتر و یا 0.4 درصد ابعادی است، هر کدام که بزرگتر باشد.
  2. روش SLS: دقت ابعادی 0.3 میلیمتر و یا 0.3 درصد ابعادی است، هر کدام که بزرگتر باشد.
  3. روش Polyjet: دقت ابعادی 0.2 میلیمتر و یا 0.2 درصد ابعادی است، هر کدام که بزرگتر باشد.
  4. روش SLA: دقت ابعادی 0.2 میلیمتر و یا 0.2 درصد ابعادی است، هر کدام که بزرگتر باشد.
  1. دقت ابعادی قطعه
  2. خرابی های اساسی و مشخص در ظاهر قطعه که ممکن است ایجاد شده باشند.
  3. در صورت نیاز، اسمبل شدن مجموعه قطعات ساخته شده.
  4. تعداد قطعه
  5. جنس قطعه
  6. رنگ قطعه

و در نهایت اگر نکته ای در سفارش وجود داشته باشد که مشتری درخواست بدهد و به تأیید آیدیزاین برسد.

پرینت سه بعدی محدودیت های دارد که تا حد امکان در مستندات فنی سایت آیدیزاین ذکر شده اند. در صورتی که از کیفیت قطعه راضی نیستید و این ناشی از اشکال کار آیدیزاین باشد، سفارش شما مجدداَ انجام خواهد شد ولی در صورتی که کیفیت پایین ناشی از طبیعت فرآیند پرینت سه بعدی (مثل لایه لایه بودن)، انتخاب ناصحیح روش تولید، و یا مشکل در فایل سه بعدی باشد، مسئولیت این موضوع بر عهده آیدیزاین نیست.

پرداخت هزینه سفارش

  1. کارت به کارت
  2. پرداخت با شماره شبا
  3. پرداخت از طریق کارتخوان در محل آیدیزاین
  4. چک بانکی معتبر روز
صورت واریزی خود را برای ما ارسال نمایید.
خیر. 50 درصد مبلغ در شروع کار و 50 درصد باقیمانده در هنگام تحویل قطعه دریافت می گردد.

ارسال سفارش

شما هم میتونید پس از تماس با شرکت و گرفتن زمان به صورت حضوری و در محل شرکت آیدیزاین قطعه رو تحویل بگیرید و هم به صورت پیک برای شما ارسال بشه و برای ارسال به شهرستان هم با پست این کار انجام می‌شود
آیدیزاین خود را متعهد می داند تا از بسته بندی مناسب برای قطعات استفاده کند ولی هر گونه آسیب به قطعه در مسیر، خارج از تعهدات آیدیزاین می باشد.
پس از هماهنگی با مشتری برای ارسال قطعه، در صورتی که روش ارسال با پیک باشد، همان روز ارسال قطعه انجام می شود. درصورتی که ارسال از طریق پست باشد، نهایتاً طی 24 ساعت پس از اعلام به مشتری، قطعات ارسال خواهند شد.

ارسال قطعات تنها در ساعات کاری آیدیزاین انجام می شود و آیدیزاین مسئولیتی در قبال ارسال در روزهای تعطیل و یا ساعت های غیرکاری ندارد.

پس دادن سفارش

  1. دقت ابعادی قطعه خارج از مقداری باشد که آیدیزاین تعهد داده است.
  2. ماده و روش ساخت قطعه با ماده و روش سفارش داده شده متفاوت باشد.
در صورتی که زمان تولید طولانی تر از زمان اعلام شده توسط ما باشد شما می توانید از سفارش خود انصراف دهید. برای این کار با شرکت تماس گرفته و نظر خود را به اطلاع شرکت برسانید.

در صورتی که با وجود تأخیر توسط ما، مشتری تصمیم گرفت کار را تحویل بگیرد و هزینه سفارش را پرداخت کرد دیگر عذری مبنی بر دیرکرد از جانب مشتری قابل قبول نمی باشد.

درباره آیدیزاین

مأموریت شرکت آیدیزاین فناوری ساخت افزایشی/پرینت سه بعدی است و در حوزه های خدمات پرینت سه بعدی، کاربرد های پرینت سه بعدی، ماشین آلات و مواد پرینت سه بعدی فعالیت می کند.
تیم آیدیزاین از سال 1390 به صورت مداوم در حوزه فناوری پرینت سه بعدی فعالیت می کند. شرکت آیدیزاین به صورت رسمی در سال 1393 تأسیس شده است.
آیدیزاین اولین و تنها سازنده پرینتر سه بعدی SLS در ایران است و به دلیل فناوری سطح بالای این دستگاه، از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان دانش بنیان سطح 1 شناخته شده است.

البته برخی دیگر از محصولات آیدیزاین نیز دانش بنیانی خود را کسب کرده اند.

آیدیزاین از پیشروان صنعت پرینت سه بعدی در ایران بوده است. ما این افتخار را داشته ایم که پرینتر سه بعدی صنعتی SLS را در ایران طراحی، تولید و تجاری سازی کرده ایم.

همچنین آیدیزاین تا کنون به بیش از 2000 مرکز صنعتی خدمات پرینت سه بعدی ارائه داده است.

مشتریان آیدیزاین از طیف وسیعی از شرکت ها و اشخاص، شامل صنایع خودرو سازی، هوایی و هوافضا، صنایع غذایی، ریخته گری و قالبسازی، رباتیک و اتوماسیون نفت وگاز، معماری و هنر های تجسمی و بسیاری دیگر از صنایع هستند.

برخی از مهمترین مشتریان آیدیزاین عبارتند از: شرکت تولیدی کروز، صنایع الکترونیک ایران (صاایران)، شرکت پارس خزر، شرکت لوازم خانگی اسنوا، شرکت هواپیمایی ماهان، شرکت لبنیات میهن، شرکت صنایع پمپیران، شرکت ملی گاز ایران و حدود 2000 مجموعه صنعتی دیگر.

بله، شما می توانید در صورت پیدا نکردن پاسخ خود در سایت ما به صورت تلفنی با شرکت تماس گرفته و با متخصصان ما مشورت کنید.
در این مورد لطفاَ اطلاعات طرح خود را برای ایمیل شرکت ارسال کنید.
آیدیزاین از همکاری با افراد با انگیزه و علاقه مند به تولید و صنایع دانش بنیان استقبال می کند. لطفا رزومه کاری خود را به ادرس ایمیل شرکت ارسال فرمایید.
آیدیزاین همواره سعی کرده است بهترین کیفیت خدمات را به مشتریان خود ارائه داده و تنوع محصولات خود را برای کاربرد های مختلف افزایش دهد.

شما هم می توانید برای استفاده از فناوری پرینت سه بعدی به خانواده مشتریان آیدیزاین با بیش از 2000 عضو بپیوندید.